Home » Starcoins, diamonds en fame

Starcoins, diamonds en fame

Starcoins

Starcoins (Ook wel sc genoemd) is virtueel geld. Daarmee kan je kleren, huisdiertjes, items voor op je kamer, achtergronden (voor een movie of artbook), muziek (voor een movie), andere ogen, andere huidskleur, andere lippen of cadeaus voor anderen kopen.

Starcoins kan je verdienen door: opdrachten uit te voeren (alleen aan het begin), spellen te spelen, vriend(inne/e)n uit te nodigen (Als ze dan op moviestarplanet zitten, en in level 3 zitten krijg je 300 sc), movies van jou te laten bekijken, als gebruikers jou look overkopen en door huisdiertjes te aaien. 

 

Diamonds

Diamonds zijn een soort van sc. Met diamonds kan je speciale soort kleding, huisdieren of animaties kopen. Je kan diamonds aleen hebben als je vip bent. Dus een soort van truc van moviestarplanet.

 

Fame

Fame zijn level-punten. Daarmee kan je naar het volgende level. Je verdient fame door: gebruikers die je arts love-n, gebruikers die looks love-n, gebruikers die je een ht geven, opdrachten uit te voeren (alleen aan het begin), awards te krijgen en door gebruikers die je movies bekijken. Maar je kan ook fame verdienen door een speciale groet te geven aan iemand anders. Een speciale groet kan je geven als je 15 diamonds hebt.

 


Maak een Gratis Website met JouwWeb