Home » Artbooks, looks en movies

Artbooks, looks en movies

Artbooks

Met een artbook kan je fame verdienen, maar je kan ook gewoon je fantasie uitwerken.

Het is een soort tekenboek, maar dan digitaal. Eerst zoek je een achtergrond uit. Je kan  "fotolijstjes" toevoegen, rekswieten, huisdieren, kleding, kapsel, accessoires, gebruikers, plaatjes en tekst toevoegen. Als je klaar bent druk je op "save", dan kies je een titel, en kies je of het openbaar of prive is.

 

Looks

Ook met looks kan je fame verdienen. Maar het kan ook gewoon voor de plezier zijn. Eerst zoek je een shirt (/blouse/jurk) uit, daarna een broek (/rokje), vervolgens schoenen (/hakken), daarna haar en uiteindelijk accesoires. Als je dat hebt gedaan druk je op "ok" en kies je een titel. Ben je klaar? Druk dan op het logo "save"

 

Movies

Met movies kan je sc verdienen en fame. Je kan series maken (dat vinden de meeste gebruikers wel heel leuk), gewoon korte filmpjes of verhalen. Je mag daarvoor 6 vrienden gebruiken. Maar als je vip bent mag je meer dan 6 vrienden gebruiken. Je kiest een locatie uit, en elk "beeld" is 1 seconde. Je kan in totaal 30 "beelden" gebruiken. Als je het dan nog langer wilt maken klik je op "voeg scene toe". Ook kan je muziek en meubels in je movie plaatsen.